Webdevelopment

Het ontwikkelen van een website oftewel webdevelopment bestaat uit een stappenplan dat bij elke website doorlopen dient te worden. Er zijn vele verschillende soorten website die ontwikkelt kunnen worden zoals bijvoorbeeld een informatie website waarop de bezoeker informatie kan vinden die hij of zij zocht. Maar het is ook mogelijk om een website te laten maken die interactief is waarbij de bezoeker ook kan reageren op de informatie op de website zoals bijvoorbeeld een gastenboek of een forum. Ook is het mogelijk om een poll toe te voegen waarbij kunnen reageren. Wij van Open-media.nl hebben alle specialisten in huis die samen met jou een website ontwikkelen naar jou wensen.

Het gehele webdevelopment proces

In onze samenwerking staan de wensen van de klant voorop, hiernaast worden de normen van Google in het ontwikkeling waardoor de website uiteindelijk ook een goede plek op het internet kan vervaardigen. De eerste stap is het grafisch design hierbij vragen wij onze klanten altijd om voorbeelden te geven wat zij mooi vinden aan andere websites, zo kan de designer een beeld krijgen van wat de klant wilt in het eindresultaat. Hierna zullen de technische stappen volgen die voor veel mensen hocupocus zullen zijn, maar voor onze programmeurs en ontwikkelaars dagelijkse kost is. De laatste stap is de zoekmachine optimalisatie waarmee een website online goed in de markt geplaatst kan worden. Enkele voorbeelden zien? Bekijk bijvoorbeeld Binq's onlineparfumerieshop.nl of Ziezo's vakantiehuishurenonline.nl. Dit zijn enkele projecten die geheel op maat zijn vervaardigd en succesvol zijn in hun markt.

Neem contact op met Open-media.nl

Wil je meer te weten komen over de stappen die een website doorgaat gedurende het webdevelopment dan kunt verder kijken op deze website. Mocht je interesse hebben in een opmaat gemaakte website of webshop die past bij je wensen dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.